Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، بیست و چهارمین قسمت از برنامه «۱۰:۱۰ دقیقه» باشگاه خبرنگاران جوان میزبان ابوالقاسم طالبی کارگردان سینما و تلویزیون است.

طالبی در این برنامه درباره شرایط ساخت فیلم قلاده‌های طلا، حذف سکانس احمدی‌نژاد، راه افتادن کمپین علیه بازیگران این فیلم، ظلم‌های انگلیس به ایران و آرزوی شهادتش صحبت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است؛ برنامه «۱۰:۱۰ دقیقه» باشگاه خبرنگاران جوان، یک گفت‌وگوی رو در رو است که قرار است به شفافیت فضای سیاسی کشور کمک کند و ابهامات موجود در ذهن مخاطبان در حوزه‌های مختلف را با حضور یک مهمان شاخص مرتبط با آن حوزه، به صورت صریح در یک زمان ۴۵ دقیقه‌ای بررسی کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 240

تعرفه اینترنت در سایت باشگاه خبرنگاران جوان به صورت نیم بها (اینترنت داخلی) محاسبه می شود

 گفتگوهای پیشین برنامه «۱۰:۱۰ دقیقه» را با کلیک بر روی آنها مشاهده کنید:

قسمت بیست و سوم: از پیدا و پنهان ماجرای نماینده سراوان تا بررسی کارایی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان در گفت‌وگو با محمدجواد جمالی سخنگوی هیئت نظارت بر نمایندگان 

قسمت بیست و دوم: نقش روحانیت در حل مشکلات و مسائل امروز جامعه در گفت‌وگو با آیت‌الله سید احمد خاتمی عضو مجلس خبرگان رهبری 

قسمت بیستم و یکم: از لیست سیاه چهره‌های سیاسی در دانشگاه‌ها تا پشت‌پرده ستاره‌دارشدن دانشجویان در گفت‌وگو با دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری 

قسمت بیستم: صریح و شفاف با ایرج حریرچی سخنگوی وزارت بهداشت درباره حاشیه‌های حوزه سلامت 

قسمت نوزدهم: از ابعاد پنهان فعالیت و فیلترینگ تلگرام تا چرایی جایگزین‌نشدن پیام‌رسان‌های بومی در گفت‌وگویی صریح با مهدی انجیدنی مدیر پیام‌رسان گپ 

قسمت هجدهم: از انتصابهای فامیلی در استقلال تا ادعای پرسپولیسی بودن وزارت ورزش در گفتگو با علی فتح الله زاده مدیر عامل اسبق آبی پوشان پایتخت 

قسمت هفدهم: "اصلاحات، دولت، مجلس و شورای شهر" در گفتگو با مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم سالاری 

قسمت شانزدهم: عقربه شفافیت روی شفافیت/ گفت‌وگوی برنامه 10:10 دقیقه با احمد امیر آبادی نماینده مجلس و عضو هیات موسس سازمان دیده بان شفافیت 

قسمت پانزدهم: متن و حاشیه شورای شهر تهران در گفتگوی « 10:10 دقیقه »با علی اعطا سخنگوی این شورا

قسمت چهاردهم: از گلستان برجام تا واقعیت ماجرای FATF در گفتگوی برنامه « 10:10 دقیقه» با مهدی محمدی کارشناس مسائل راهبردی 

قسمت سیزدهم: از چشمک‌های کمیسیون ویژه برجام تا بررسی CFT در مجلس و رابطه با لاریجانی در گفت‌وگو با بهروز نعمتی سخنگوی هیأت رئیسه مجلس 

قسمت دوازدهم: واکاوی نوسانات قیمت در بازار ارز در گفتگویی صریح با حجت الله عبدالملکی، اقتصاددان 

قسمت یازدهم: از مشکلات اقتصادی این روز‌ها تا نگاه به انتخابات آینده در گفتگویی صریح با حسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی 

قسمت دهم: مشکلات اقتصادی و راه های حل آنها در گفتگوی صریح برنامه " 10:10 دقیقه" با رییس اسبق بانک مرکزی 

قسمت نهم: روایتی از شل شدن فیلتر تلگرام، احتمال مسدود شدن اینستاگرام و سرنوشت زمستانی هاتگرام و طلاگرام در گفتگوی صریح با دبیر شورای عالی فضای مجازی 

قسمت هشتم: راه های حل مشکل مسکن در گذر زمان در گفتگویی صریح با علی نیکزاد وزیر سابق راه و شهرسازی 

قسمت هفتم: صریح و شفاف با محمد دهقان طراح طرح های مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس 

قسمت ششم: از مبارزه با مفاسد اقتصادی چه خبر؟ در گفتگو با دبیر ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی

 قسمت پنجم : صریح و بی پرده با وزیر آموزش و پرورش درباره مطالبات معلمان و دانش آموزان

 قسمت چهارم : برجام آن روزها و این روزها در گفتگو با سخنگوی سازمان انرژی اتمی

 قسمت سوم : گفتگو با مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال

 قسمت دوم: گفتگو با محمد رضا پور ابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس

قسمت اول: گفتگو با عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان

انتهای پیام/

ده و ده دقیقه با ابوالقاسم طالبی + فیلم

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانلود فیلم ده و ده دقیقه حاشیه های سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۷۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی می‌تواند آینده تحصیلی شما را پیش بینی کند

آیا چیزی به سادگی یک اپلیکیشن کالج می‌تواند معدل چهار سال بعد دانشجو را پیش‌بینی کند؟ استفاده از گذشته یک فرد برای پیش‌بینی آینده‌اش، طرح هیجان‌انگیز «کاپیتان آمریکا: سرباز زمستان» در مجموعه مارول بود و اکنون، در دنیای واقعی، دانشمندان می‌گویند که هوش مصنوعی می‌تواند نحوه مقاله نوشتن یک فرد را بررسی کند تا پیش‌بینی کند که سال‌ها بعد حرفه دانشگاهی او چگونه خواهد بود.

به گزارش ایسنا، محققان جونا برگر(Jonah Berger) و اولیویه توبیا(Olivier Toubia) توضیح می‌دهند که نحوه بیان افکار و ایده‌هایتان می‌تواند نمرات نهایی شما را در مدرسه نشان دهد. پژوهشگران دریافتند دانشجویانی که بین مفاهیم یا ایده‌های بسیار متفاوت در مقاله‌های خود ارتباط برقرار می‌کنند، بعدها در دانشگاه نمرات بالاتری کسب می‌کنند. این موضوع در مورد استفاده از کلمات خاص صادق نبود، بلکه در مورد چگونگی ساختار بخشیدن به افکار و ترکیب ایده‌های مختلف با یکدیگر بود.

به نقل از اس‌اف، تصور کنید هر ایده یا مفهوم مانند یک شهر روی نقشه است. مقاله‌های برخی از دانشجویان در یک محله کوچک باقی می‌ماند و فقط از «شهرها» یا مفاهیم مرتبط با آن دیدن می‌کردند. با این حال، دانشجویانی که به موفقیت‌های بالایی دست یافتند، در سراسر نقشه سفر کردند، از شهرهای دوردست زیادی بازدید کردند و این ایده‌های مرتبط با هم را در مقالات خود با هم ترکیب کردند.

برگر و توبیا این گستره را یک «حجم معنایی» بزرگ نامیدند که درست مانند کاوش در یک منطقه جغرافیایی وسیع است. آن دسته از دانشجویانی که مقاله‌هایی در زمینه‌های فکری بیشتری داشتند، در نهایت به معدل دانشگاهی بهتری دست یافتند.

این مطالعه با کمک هوش مصنوعی نشان داد که فقط مسئله وسعت مفهومی مطرح نیست. محققان همچنین به «سرعت معنایی» نگاه کردند که در آن نویسندگان در حین نوشتن مقالات خود چقدر راحت بین ایده‌های مختلف حرکت می‌کنند. دانشجویان برتر به طور تصادفی بین مطالب کاملا نامرتبط پرش نمی‌کردند. در عوض، آن‌ها به‌طور مناسبی یک مسیر منطقی را در پیش می‌گرفتند و قبل از جست‌وجو در جاهای دیگر، به طور منسجم بین خوشه‌های مجاور ایده اصلی حرکت می‌کردند.

این مانند یک سفر جاده‌ای بود که یک مسیر کارآمد بین شهرها برای آن برنامه‌ریزی شده و به طور نامنظم در سراسر نقشه منتقل نمی‌شود. گفته می‌شود که این کاوش یکپارچه و ساختار یافته از مفاهیم مختلف، مهارت‌های تفکر خلاق را در کنار توانایی‌های استدلال تحلیلی قوی نشان می‌دهد.

بدیهی است که برگر و توبیا یک توپ کریستالی از هوش مصنوعی نساختند که ابرقهرمانان آینده را شکار کند، اما این برنامه جدید به بسیاری از اطلاعات مشابه نگاهی می‌اندازد.

این برنامه هوش مصنوعی همچنین بر نمره اس‌ای‌تی(SAT) یک فرد، تحصیلات والدین، جنسیت، قومیت، رشته دانشگاهی، موضوعات مقاله و طول مقاله برای پیش‌بینی اینکه دانشجو به کجا خواهد رفت، نگاه می‌کند. با این حال، این مطالعه نشان داده که این عوامل آنقدر که فکر می‌کنید در نتیجه نهایی نقشی ندارند.

هوش مصنوعی توانست به طور خودکار «جغرافیای معنایی» مقالات را با استفاده از پردازش زبان طبیعی پیشرفته تجزیه و تحلیل کند. تنها با مدل‌سازی مفاهیم پوشش‌دهی شده و مسیرهای طی شده در فضای ایده، هوش مصنوعی می‌تواند پیش‌بینی کند که کدام دانشجو در سال‌های آینده نمرات بالاتری کسب خواهد کرد و این روش حتی بهتر از نگاه کردن به مواردی مانند نمرات آزمون یا سطح درآمد خانواده است.

بنابراین، برنامه‌های هوش مصنوعی آینده به جای آزمون‌های چند گزینه‌ای، می‌توانند از این امضاهای مفهومی در نوشته‌های ما به عنوان روشی خنثی برای شناسایی استعدادهای فکری خام استفاده کنند.

اما همه این دستاوردها چه معنایی برای آینده آموزش عالی دارد؟ برای پاسخ به این سوال، جامعه ابتدا باید به این سوال پاسخ دهد: آیا مسئولین باید بر اساس پیش‌بینی‌های یک برنامه رایانه‌ای تصمیم بگیرند؟

نویسندگان مطالعه پیشنهاد می‌کنند که دانشگاه‌ها به‌جای تکیه بر قضاوت‌های ذهنی انسان درباره مقالات، می‌توانند به زودی سیستم‌های هوش مصنوعی پیشرفته را برای ارزیابی عینی قدرت استدلال و پتانسیل خلاق متقاضیان، صرفا بر اساس نحوه رشته‌بندی کلمات در جملات، به کار گیرند. این می‌تواند فرصت‌هایی را برای شناسایی دانشجوهای با استعداد که توانایی‌هایشان ممکن است توسط معیارهای سنتی مانند آزمون‌های استاندارد نادیده گرفته شده باشد، فراهم کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی می‌تواند آینده تحصیلی شما را پیش بینی کند
  • تونی کروس: 90 دقیقه بهترین تیم زمین بودیم؛ در فینال شانس بیشتری نسبت به دورتموند داریم
  • قسمت اول برنامه مهربان
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت 10 با حجم رایگان
  • بخش تولید شرایط ایده‌آلی ندارد/ گلایه فعالان اقتصادی از مالیات
  • رسالت معاونت پارلمانی تعامل گسترده، شفاف و سالم با مجلس است
  • دولت برنامه‌ای برای ارسال لایحه واگذاری حقوق کارگران به مجلس ندارد
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید