Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید جواد هاشمی گفت:ابوالقاسم طالبی نشان داد که کارگردان بسیار توانمندی است و موفقیت او در قلاده‌های طلا از جهت فنی بسیار ستودنی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید جواد هاشمی بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون در گفتگو با دیار آفتاب؛ در خصوص فیلم قلاده‌های طلا گفت: من فیلم را از جهت فنی و حرفه‌ای بسیار دوست دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشمی قلاده‌های طلا را در زمان اکران یکی از فیلم‌های موفق سینما دانست و عنوان کرد: قلاده‌های طلا به‌عنوان یک فیلم ارزشی که در ذهن علاقه‌مندان به این فیلم یک جایگاه ویژه فنی، هنری و اخلاقی دارد، قابل‌احترام است.

این بازیگر سینما و تلویزیون اظهار کرد: ابوالقاسم طالبی نشان داد که کارگردان بسیار توانمندی است و موفقیت او در قلاده‌های طلا از جهت فنی بسیار ستودنی است.

هاشمی، تصریح کرد: ابوالقاسم طالبی یک فیلم‌ساز ارزشی است چون خودش همه این‌ها را لمس کرده است. کارهایی که انجام داده، در نوع خودش و در زمان اکران بسیار اثرگذار است.

وی با اشاره به اینکه فیلم‌هایی نظیر قلاده‌های طلا بین مردمی که خاستگاهشان این دیدگاه است، جایگاه ویژه‌ای دارد، گفت: فیلم‌هایی ازاین‌دست برای اینکه نظر قشری از جامعه را تأمین می‌کند و از جهت تبلیغی در مردم حرکت ایجاد می‌کند، قابل‌احترام و مهم است.

هاشمی تصریح کرد: در سینمای ایران با فیلم‌هایی مواجه هستیم که سلایق مردم را تغییر داده و در آن‌ها ارزش‌های واقعی وجود ندارد و به فرهنگ جامعه لطمه می‌زند و یک‌قدم عقب‌تر از مردم حرکت می‌کنند. درصورتی‌که سینما باید در جامعه وظیفه راهبردی داشته باشد و بتواند یک‌قدم جلوتر باشد و ارزش و ضد ارزش، اخلاق و ضد اخلاق را به مردم نشان دهد.

وی با تأسف از درجا زدن سینمای ایران در کمدی بی‌محتوا و خنداندن مردم به هر قیمتی، اظهار کرد: این فیلم‌ها هرگز مطلوب مردمی که ادعای فرهنگ‌سازی در جوامع بشری دارد، نیست. شأنیت سینمای ایران فیلم‌هایی که صرفاً مردم را بخنداند و هیچ محتوا و هیچ پیام و هیچ پیامد مثبتی نداشته باشد، نیست.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۰۲۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی شورای سیاستگذاری هفتمین جایزه پژوهش سال سینمای ایران

به گزارش قدس آنلاین به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی؛ محمد خزاعی در این احکام، قادر آشنا، مسعود نقاش‌زاده، اکبر نبوی، سعید الهی، رامتین شهبازی، سیدعلی‌اصغر تقوی و مهدی شفیعی را به عنوان اعضای این شورا منصوب کرد.

در متن حکم اعضای شورای سیاستگذاری جایزه پژوهش سال سینمای ایران با اشاره به جایگاه ویژه تحقیق و پژوهش در رشد و اعتلای سینمای ایران آمده است: نظر به تعهد، توانایی و تجربه ارزشمندتان در حوزه‌های فرهنگی، هنری وپژوهشی به استناد ماده ۴ آئین‌نامه جایزه پژوهش سال سینمای ایران، جنابعالی را به عنوان عضو شورای سیاستگذاری هفتمین دوره جایزه پژوهش جایزه سال سینمای ایران، منصوب می‌کنم.

امید است با استعانت از خداوند متعال و عنایت ویژه به بیانیه گام دوم انقلاب و سند تحول مردمی، با تدابیر و رهنمودهای ارزنده خود موجبات برگزاری شایسته این رویداد علمی و پژوهشی را فراهم کنید.

دیگر خبرها

  • یک قلاده «یوزپلنگ» نر در توران شاهرود مشاهده شد
  • استایل هانده ارچل بازیگر زن فیلم مست عشق در یک مهمانی استانبول (عکس)
  • معرفی شورای سیاستگذاری هفتمین جایزه پژوهش سال سینمای ایران
  • ایران در حوزه صادرات توانمندی‌های فناوری در تراز بین المللی قرار گرفته است
  • آمادگی زیمباوه برای استفاده از توانمندی‌های فناوری ایران
  • اتلاف روزانه ۱۰ تا ۱۵ قلاده سگ ولگرد در زاهدان
  • قدردانی ائمه جمعه استان از پلیس برای اجرای موفق طرح نور
  • عمارت نوفل لوشاتو میزبان چه نمایش‌هایی است؟/ تاریخ فرهنگ و هنر ایران، مدیون کیمیایی است
  • نمایش دستاوردهای هسته‌ای بومی ایران در حاشیه کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای
  • حضور مخرب هوش مصنوعی در سینما/ به جوانان اعتماد کنیم