Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان مستند نان گزیده‌ها گفت: باید کارهای زیادی مانند قلاده‌های طلا در راستای روشنگری اتفاقات سال ۸۸ ساخته شود تا بتوانیم بسیاری از موضوعات رخ‌داده در آن سال را پوشش دهیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ محمدرضا حاج محمد حسینی کارگردان اراکی تاکنون ۱۳ اثر در حوزه مستند، نماهنگ و فیلم داستانی کوتاه تولید کرده است و با شبکه افق، شبکه مستند، سازمان اوج، سازمان مستند، سازمان مساجد، سپاه پاسداران، جامعه المصطفی همکاری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا حاج محمد حسینی یکی از کارگردانان فعال در استان مرکزی و کارگردان مستند «نان گزیده‌ها» در رابطه با ژانر سیاسی سینمای ایران و فیلم قلاده‌های طلا در گفتگو با  دیار آفتاب؛گفت: در فضای سینمایی کشور نتوانستیم در ژانر سیاسی توانمند پیش برویم و دلیل آن این است که در این زمینه حواشی نادرستی ایجادشده است.

حاج محمد حسینی ادامه داد: متأسفانه حواشی ایجادشده پیرامون برخی از موضوعات اجازه نمی‌دهد که فیلم‌سازان به سمت ساخت این شکل از فیلم‌ها حرکت کنند.

وی ضمن تأکید بر اهمیت رعایت برخی از خطوط قرمزها عنوان کرد: بر اساس برخی از حساسیت‌های خاص برخی از فیلم‌هایی که شاید حرف خاصی هم نداشته باشند چند سالی توقیف می‌شوند و یا مورد اصلاح قرار می‌گیرند و این خود باعث کنار ماندن این ژانر می‌شود.

این فعال هنری تصریح کرد: پرداختن به برخی از مسائل در فیلم و ارائه آن به جامعه منجر می‌شود که جامعه راحت‌تر و با دیدی بازتر با مسائل مطرح‌شده کنار بیاید.

وی ضمن بیان اینکه امروزه فیلم و رسانه بیشترین تأثیر را بر مخاطب می‌گذارد اظهار کرد: مطمئناً در فیلم و نمایش درک دقیقی از موضوع ارائه می‌شود که شاید فرد تا قبل از دیدن آن نمایش چنین درکی از این موضوع نداشته باشد و این مهم در مسائل سیاسی نیز برقرار است و پرداختن به این دست مسائل درک و فهم مردم را نسبت به موضوعات سیاسی دقیق می‌کند و دید آن‌ها را بازتر و روشن‌تر خواهد کرد.

کارگردان مستند نان گزیده‌ها ضمن اشاره به اینکه فیلم یا مستند، تأثیر بسیاری نه‌تنها بر جامعه بلکه بر مسئولین دارد تشریح کرد: برخی فیلم‌ها و مستندها کاتالیزری خواهند بود برای حرکت سریع‌تر مسئولین برای شنیدن و رسیدگی به مطالبات و خواسته‌های مردمی که این مهم در مستندی مانند نان گزیده‌ها محقق شد.

وی در رابطه با فیلم قلاده‌های طلا به‌عنوان یکی از فیلم‌های ژانر سیاسی سینمای ایران بیان کرد: مطمئناً در رابطه با فتنه نمی‌توان ۸ ماه اتفاق مهم و حساس را در ۹۰ دقیقه گنجاند و فقط باید به بخش‌هایی از آن اشاره کرد که از اهمیت بالایی برخوردار است.

حاج محمد حسینی عنوان کرد: ابوالقاسم طالبی در این حوزه کار مهمی را انجام داد و با جمع‌کردن مهم‌ترین وقایع آن سال، به‌صورت خلاصه، به ۸ ماه فتنه در کشور پرداخت.

وی ویژگی قلاده‌های طلا را پرداخت داستان گونه به فتنه ۸۸ دانست و تصریح کرد: در این فیلم نقش گروه‌های داخلی و خارجی اعم از سازمان مجاهدین و جاسوس‌های بریتانیایی به‌خوبی به نمایش درآمده بود.

این فعال هنری خاطرنشان کرد: باید کارهای زیادی مانند قلاده‌های طلا در راستای روشنگری اتفاقات سال ۸۸ ساخته شود تا بتوانیم بسیاری از موضوعات رخ‌داده در آن سال را پوشش دهیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۸۵۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش حجاب در جامعه نیازمند همکاری دیگر نهادها است

فرمانده انتظامی تیران و کرون گفت: گسترش حجاب و عفاف و کنترل بی حجابی در جامعه تنها وظیفه پلیس نبوده و نیازمند همکاری دیگر نهادها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، مهدی نیکبخت –چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در گردهمایی مردم تیران در تجلیل از پلیس برای اجرای طرح نور در محل قرارگاه فرماندهی انتظامی تیران و کرون اظهار کرد: ناهنجاری‌های اجتماعی مثل بی حجابی از آسیب‌های اجتماعی بوده که نیازمند فعالیت‌های فرهنگی و غیر امنیتی است.

وی افزود: گسترش فرهنگ‌های ناب اسلامی و هنجارهای اجتماعی مثل حجاب در جامعه مستلزم همکاری مشترک مردم، نهادهای فرهنگی و اجتماعی است و که اقدامات آن‌ها پیش از ورود پلیس ضرورت دارد.

فرمانده انتظامی تیران و کرون ادامه داد: همه اقدامات گسترش عفاف و حجاب در جامعه معطوف به فعالیت پلیس نبوده بلکه دیگر نهادها نیز با تولید محتوا مناسب، اغنا فکری، آموزش و آگاهی بخشی در این حوزه فعالیت کنند.

نیکبخت اضافه کرد: دشمن از ظرفیت فضای مجازی برای صدمه به اندیشه‌های اسلامی بهره گرفته که فعالان این بستر نیز در کشورمان با تولید محتوا مناسب کار کنند.

وی به نقش خانواده‌ها در گسترش فرهنگ‌های اسلامی مثل حجاب اشاره کرد و گفت: در نهاد خانواده باید موضوعات تربیتی مورد توجه باشد و عفاف و حجاب به عنوان موضوعات مهم در بین دختران نهادینه شود.

فرمانده انتظامی تیران و کرون با اشاره به بنیه اعتقادی مردم این شهرستان اذعان داشت: ناهنجاری‌های اجتماعی در این منطقه کمتر مشاهده شده و مردم همکاری خوبی دارند، اما حفظ فرهنگ و اعتقادات از اهمیت خاصی برخوردار است.

نیکبخت به مطالبه جامعه برای مبارزه با بی حجابی، خاطرنشان کرد: پلیس در راستای مأموریت‌های ذاتی خود با این ناهنجاری با رعایت دستورالعمل و برنامه مشخص مبارزه خواهد کرد ولی باید دیگر دستگاه‌ها نیز وارد عمل شوند.

وی به امنیت تیران و کرون اشاره کرد و گفت: پلیس با نظارت‌های امنیتی و افزایش گشت‌های انتظامی فرصت را از مجرمان گرفته و در ایام نوروز امنیت پایدار و کاهش جرایم از جمله سرقت را شاهد بودیم.

کد خبر 751868

دیگر خبرها

  • گسترش حجاب در جامعه نیازمند همکاری دیگر نهادها است
  • یک قلاده «یوزپلنگ» نر در توران شاهرود مشاهده شد
  • بهادری‌جهرمی: در حوزه تسهیلات تکلیفی نگاه دولت روشن است
  • سخنگوی دولت: نگاه دولت در مسائل اقتصادی، سیاسی نیست / حجم صادرات و واردات افزایش داشته است
  • نگاه دولت به مسائل اقتصادی صرفا تخصصی است نه سیاسی
  • دشمن در فتنه بد پوششی و کشف حجاب شکست خورد
  • پرداختن به ۱۹۷۴ حادثه توسط هلال احمر در گلستان باعث امنیت شد
  • سردار رادان: زن چادری در ایران پرچم است
  • مدل جدید اعتبارسنجی بانکی امسال عملیاتی می‌شود
  • نیاز به سرگرمی سالم برای مخاطب/ سعید ابوطالب «سناتور» را می‌سازد